ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πάνε χωρίς σκάουτινγκ

Πάνε χωρίς σκάουτινγκ
INTIME SPORTS

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πλησιάζει, όμως στον Κολοσσό δεν γνωρίζουν ακόμα ποιο σύνολο παικτών θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, καθώς ο Πανιώνιος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάποιον παίκτη

Η προετοιμασία του Κολοσσού οδεύει προς το τέλος της, καθώς οι Ροδίτες είναι έτοιμοι να "πέσουν" την Κυριακή (12/10) στη μάχη της Α1. Ο Μιχάλης Κουταλιανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όμως η μεγάλη του ανησυχία είναι ότι δεν γνωρίζει ποια ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο Πανιώνιος πήρε πρόσφατα το πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα και μόλις χθες (8/10) ανακοίνωσε ότι προπονητής της ομάδας θα είναι ο Θανάσης Παπαχατζής. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής κάποιον παίκτη, ενώ στο σημερινό (9/10) παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών αναμένεται να αγωνιστεί με εφήβους.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής του Κολοσσού δεν γνωρίζει αν στο παιχνίδι της Κυριακής θα αντιμετωπίσει ομάδα με εφήβους ή με παίκτες που θα έχουν αποκτηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ