ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Με όπλο τον κόσμο κόντρα σε Πανιώνιο

Με όπλο τον κόσμο κόντρα σε Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με τον Κολοσσό να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου (17:00)

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ο Κολοσσός ο οποίος θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στο Βενετόκλειο.

Για 6η συνεχόμενη φορά, οι "θαλασσί" θα δώσουν το παρών στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα και στόχος του από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου, ο Κολοσσός ευελπιστεί να ξεκινήσει με το «δεξί» και να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη. Οι ιθύνοντες της ομάδας ελπίζουν ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να γεμίσει το γήπεδο.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για την αυριανή πρεμιέρα: Καλαϊτζή, Λιακόπουλο, Τσάμη, Ασημακόπουλο, Χόπσον, Μπόικιν, Χάτεν, Γεωργαλλή, Πάνος, Χαρίση, Δανά, Αυγενικό και Αγγελάκο.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Φραγκιάς επισήμανε: "Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένος και φιλόδοξος. Εμείς μπαίνουμε σε μία νέα φάση με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ μας.

Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πίστη για τη νέα χρονιά, που ξεκινάει. Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος και παγίδες. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν δώσει πολλά παιχνίδια. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να ιδρώσεις και να παλέψεις, να παίξεις με καρδιά. Αυτό πρέπει να κάνουμε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Θέλουμε φυσικά τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που θα έρθει στο γήπεδο. Ζητάμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη μας. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν μία καλή μπασκετική χρονιά. Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό μπάσκετ να αναδείξει πολλά νέα παιδιά".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός του Κολοσσού: "Όπως κάθε πρεμιέρα, έτσι κι αυτή κρύβει παγίδες και δυσκολίες. Ο Πανιώνιος διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από το βαθμό ετοιμότητας των δύο ομάδων αυτή την περίοδο.

Όλες οι ομάδες ξεκίνησαν καθυστερημένα την προετοιμασία τους, με όλο αυτό το χάος που επικρατεί στην κοινωνία μας. Εμείς θέλουμε να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία και τα ριμπάουντ. Απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να δει το νέο Κολοσσό. Ζητάμε τη βοήθεια τους σε όλη την αγωνιστική περίοδο, να είναι κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ