ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λιακόπουλος: "Να μην μπει το "πρέπει"

Λιακόπουλος: "Να μην μπει το "πρέπει"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λιακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την πορεία του Κολοσσού, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πώς κανένας από την ομάδα δεν πετάει στα... σύννεφα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κολοσσός Ρόδου μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε στο "σμαραγδένιο νησί" του Άρη με 70-64.

Ο Νίκος Λιακόπουλος αποτελεί ένα από τα γρανάζια της... καλοκουρδισμένης μηχανής του Βασίλη Φραγκιά που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο Sport24.gr για τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος φέτος μετράει ήδη έντεκα νίκες σε 15 αγωνιστικές και με ένα ρεπό.

" Στην ομάδα υπάρχει ενθουσιασμός πραγματικά δεν γίνεται να μην υπάρχει άλλωστε. Αυτό, όμως που μπορώ να πω είναι ότι δεν χρειάζεται στην ομάδα να μπει το "πρέπει". Η ομάδα δεν "χτίστηκε" με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπαίνει το "πρέπει", ανέφερε αρχικά ο Νίκος Λιακόπουλος και συμπλήρωσε:

"Θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Κανείς, βέβαια δεν θέλει να χάνει και για να είμαστε εδώ που είμαστε έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα τα παιδιά και ο κόουτς, τίποτα δεν είναι τυχαίο".

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν ανέφερε: " Πλέον με βάση την βαθμολογία, αλλά και την εικόνα των ομάδων πιστεύω ότι μπορούμε την τρίτη, τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε".

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε: " Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο βρεθήκαμε μέχρι και 20 πόντους πίσω στο σκορ. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Είναι, όμως σημαντικό πώς η ομάδα κατάφερε να ανακάμψει και επιστρέψει στις νίκες με τον Άρη".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του κόσμου, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στο "σμαραγδένιο νησί" με την φετινή πορεία του Κολοσσού: " Πιστεύω δεν υπάρχει κάποιος που να μην είναι ευχαριστημένος από την πορεία μας στο νησί. Πάντα ο κόσμος βρίσκεται κοντά μας και μας βοηθάει με την παρουσία του. Τον έχουμε κοντά ακόμα και στους εκτός έδρας αγώνες πολλές φορές. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος, όπως σου είπα θα κάνουμε ταμείο".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ