ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γκέκος: "Να επανέλθουμε στις νίκες"

Γκέκος: "Να επανέλθουμε στις νίκες"
INTIME SPORTS

Οργανωμένη ομάδα χαρακτήρισε τον ΚΑΟΔ ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Μηνάς Γκέκος. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Μηνάς Γκέκος μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΚΑΟΔ.

"Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα, η οποία θα έχει την προσθήκη δύο πολύ έμπειρων παικτών, του Μπάβτσιτς και του Μπορόβνιακ", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Αυτό κάνει τον Κ.Α.Ο. Δράμας ακόμη πιο επικίνδυνο. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες για να ανέβει η ψυχολογία μας, μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες. Παρά τα μικρά προβλήματα, δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά και δύσκολο.

Πιστεύω ότι εξαρτηθεί από τη διάθεσή μας. Πρέπει να βγάλουμε έξτρα ενέργεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί, γιατί η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας".

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ δήλωσε: " Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχουμε συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και πρέπει να κερδίσουμε τον Κ.Α.Ο.Δ. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε μέσα στην έδρα μας. Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο.Δ.

Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλή ομάδα αν και γνωρίζω ότι έχασαν στην τελευταία τους αναμέτρηση. Χρειάζεται συγκέντρωση και καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε για να μπορέσουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ