ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γκέκος: "Δυνατός αντίπαλος, καλή έδρα"

Γκέκος: "Δυνατός αντίπαλος, καλή έδρα"
INTIME SPORTS

Ο Μηνάς Γκέκος μίλησε για το παιχνίδι του Κολοσσού την Κυριακή (2/12, 1μ.μ.-ΕΤ1) με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας και προέβλεψε ένα αμφίρροπο παιχνίδι

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραχώρησε ο Μηνάς Γκέκος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα του Κολοσσού με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά τη νίκη του επί της Καβάλας.

"Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας. Παίζουμε απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, που διαθέτει καλή έδρα. Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει πολύ καλή ψυχολογία, μετά τη μεγάλη νίκη που έκανε στην Καβάλα. Σαφώς και πρόκειται για μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα και το παιχνίδι χρειάζεται τεράστια προσοχή σε άμυνα και επίθεση", σχολίασε ο Μηνάς Γκέκος και συμπλήρωσε:

"Παρά τα προβλήματα μας, θεωρώ ότι δουλέψαμε σκληρά, τα παιδιά προσπάθησαν μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, τον Ίκαρο Καλλιθέας, που είναι μία δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του, ο Λαρόν Ντέντι: "Έχουμε κάνει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και τώρα παίζουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με αυτό που μπορούμε, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε στην Αθήνα.

Ο Ίκαρος είναι μία σκληρή ομάδα, που τρέχει στον αιφνιδιασμό και διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες. Για μας το παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως και όλα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και στις δυνατότητες της και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ