ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φραγκιάς: "Έμφαση στην άμυνα"

Φραγκιάς: "Έμφαση στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Φραγκιάς ζήτησε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα από την ομάδα του, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του ΚΑΟΔ στη Δράμα (29/1, 12:30)

Στη Δράμα κόντρα στον τοπικό ΚΑΟΔ μάχεται ο Κολοσσός με στόχο να πετύχει μία ακόμα νίκη και να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του ο Βασίλης Φραγκιάς τόνισε τη σημασία του αγώνα και ξεκαθάρισε πως η άμυνα αναμένεται για μία ακόμα φορά να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

"Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που είναι πολύ καλή στο γήπεδο της. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά και να περιορίσουμε τα ατού του Κ.Α.Ο.Δ.", σχολίασε ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

"Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει η άμυνα, στην οποία έτσι κι αλλιώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση από το ξεκίνημα της χρονιάς και αποτελεί τον οδηγό μας. Πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε καλά και πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον Κ.Α.Ο. Δράμας, ο οποίος παρουσιάζεται δυνατός μέσα στην έδρα του".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λιακόπουλος υπογράμμισε: "Ο Κ.Α.Ο. Δράμας μέσα στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και το γεγονός αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας στη Δράμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για να μπορέσουμε να έχουμε τύχη στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Κ.Α.Ο.Δ. διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες και ότι παίρνει δύναμη από τον κόσμο του".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ