ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Κολοσσός

Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Κολοσσός
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Κολοσσός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Ρόδου για τη δυναμική του παρουσία στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο

Ο Κολοσσός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2012, νικώντας μέσα στο Βενετόκλειο το μαχητικό Ρέθυμνο με 93-90 και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Η ΚΑΕ Κολοσσός με ανακοίνωση της έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο Βενετόκλειο και βοήθησε τους "θαλασσί" να πετύχουν την 9η νίκη του στη Basket League ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, θέλουν να ευχαριστήσουν τον φίλαθλο κόσμο για τη δυναμική του παρουσία στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου.

Για μία ακόμη φορά αποτέλεσαν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 στο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκό".

Ξανά στο γήπεδο

Η αναμέτρηση με τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου ανήκει στο παρελθόν για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, αφού την προσεχή Κυριακή (16:00) ακολουθεί το παιχνίδι με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1. Η προετοιμασία για τη δύσκολη συνάντηση με το Περιστέρι θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα και το μοναδικό «αγκάθι» για τον Βασίλη Φραγκιά, παραμένει ο Γιώργος Καλαϊτζής, η συμμετοχή του οποίου παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν αγωνίστηκε στους αγώνες με το Μαρούσι και τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου. Ο ίδιος ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή του θα κριθεί το Σάββατο, όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ