ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Από το αεροδρόμιο στο... γήπεδο!

Από το αεροδρόμιο στο... γήπεδο!
INTIME SPORTS

Απευθείας για προπόνηση πήγε ο Κολοσσός μετά την επιστροφή του από την Αθήνα στη Ρόδο καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για το τέλος του α' γύρου του πρωταθλήματος

Ο Κολοσσός επέστρεψε από την Αθήνα στη Ρόδο το απόγευμα της Δευτέρας και έτσι ο Βασίλης Φραγκιάς οδήγησε απευθείας τους παίκτες του στο γήπεδο, προκειμένου να προπονηθούν για το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης (4μ.μ.) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι "θαλασσί" υποδέχονται τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και μετά τη νίκη του από το Περιστέρι με σκορ 66-46, πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο Κολοσσός πέτυχε την έκτη του συνεχόμενη νίκη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

"Με όπλο την καλή ψυχολογία και γνωρίζοντας φυσικά ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ολοκληρωθεί αύριο στο «Βενετόκλειο». Για τέταρτο συνεχή παιχνίδι ο Γιώργος Καλαϊτζής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ λογικά θα προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (το προσεχές Σαββατοκύριακο) και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, από τον πάγκο της ομάδας μας. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αθηναίο τεχνικό, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αύριο το πρωί η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ανακοινώσει τον τρόπο διάθεσής των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Ρόδου έχει «χτυπήσει»... κόκκινο και στο παιχνίδι της Τετάρτης αναμένεται να γίνει sold out, αφού δεκάδες φίλαθλοι επισκέφτηκαν σήμερα τα γραφεία της ομάδας μας, εκφράζοντας τις προθέσεις τους να δώσουν το ''παρών'' στο ''Βενετόκλειο'', αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ