STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Περιστέρι - Κολοσσός Ρόδου 46-66

Περιστέρι - Κολοσσός Ρόδου 46-66
INTIME SPORTS

Καταιγιστική εμφάνιση από τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος πέρασε σαν... σίφουνας από το "Ανδρέας Παπανδρέου", επικρατώντας του Περιστερίου με 66-46.

Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι (66-46) στα δυτικά προάστια και σημείωσε την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό τους και έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες στο θετικό αποτέλεσμα... στραγγαλίζοντας με την αμυντική τους λειτουργία τους γηπεδούχους.

Από τους νικητές ο Άγγελος Τσάμης πέτυχε 15 πόντους, ενώ ο Κώστας Χαρίσης σταμάτησε στους 13. Για το Περιστέρι που προσπάθησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σημείωσε 16 πόντους για τους γηπεδούχους.

Ο αγώνας:

Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκίνησε ορεξάτος το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 3' με 6-7, έπειτα από καλάθι του Χόπσον. Στο 6' του αγώνα ο Αλέξης Πέτρουλας θα μειώσει σε 8-13 για το Περιστέρι για να αρχίσει το σερί του Κολοσσού μέχρι το 15' του παιχνιδιού.

Η ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων θα αρχίσει να ανοίγει και ο Άγγελος Τσάμης θα πετύχει το 8-17 για τον σύλλογο από το "σμαραγδένιο νησί". Ο Κολοσσός θα συνεχίσει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 8-21 για τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά και το Περιστέρι χωρίς σκορ για τέσσερα λεπτά...

Πάτησε γκάζι!

Έπειτα οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν από την αστοχία του συγκροτήματος του Αργύρη Πεδουλάκη και σε συνδυασμό με την δική τους ευστοχία ξέφυγαν στο 12' με 8-26, ύστερα από τρίποντο του Κομποδιέτα και 8-31 με όμορφη ενέργεια του Πάνου στο 14'.

Ο Πέτρουλας θα είναι ο παίκτης που θα ξεκολλήσει το Περιστέρι από το 8 και θα σημειώσει το 10-31, σκοράροντας για τους γηπεδούχους μετά από εννέα αγωνιστικά λεπτά. Ο Κολοσσός θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ο Άγγελος Τσάμης με 2/2 βολές θα κάνει το 10-35.

Το Περιστέρι στα τελευταία δύο λεπτά θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τον αγώνα, όμως το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με προβάδισμα 26 πόντων για τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος ήταν επιβλητικός στα πρώτα 20 λεπτά (16-42), ύστερα από καλάθι του Άγγελου Τσάμη.

Δεν ανησύχησε ο Κολοσσός

Στην τρίτη περίοδο το Περιστέρι ξεκίνησε δυνατά και με δύο τρίποντα από τους Σκοτ, Μότσνικ μάζεψε την διαφορά, δείχνοντας τις προθέσεις του από τα πρώτα λεπτά, για να μειώσει ακόμα περισσότερο ο Έντουαρντς σε 24-42 στο 23'.

Ο κόουτς του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς θα καλέσει τάιμ άουτ και οι φιλοξενούμενοι θα ξεφύγουν, έπειτα από καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Άγγελου Τσάμη με 24-51 στο 26'.

Το Περιστέρι θα πιέσει σε μία προσπάθεια να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση, όμως το τρίτο δεκάλεπτο θα κλείσει με προβάδισμα 23 πόντων για τον Κολοσσό Ρόδου (30-53).

Στα τελευταία δέκα λεπτά δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα με 66-46, σημειώνοντας την δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Τα δεκάλεπτα: 8-21, 16-42, 30-53, 46-66.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου, Καυκής 3, Γιαννόπουλος, Μανωλόπουλος 16(2), Σκοτ 9(2), Έντουαρντς 6, Πέτρουλας 5, Τσιλούλης, Μότσνικ 7(1).

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 3(1), Χάτεν 4, Πάνος 6, Γεωργαλής 8(2), Ασημακόπουλος 6, Μπόικιν, Χαρίσης 13, Τσάμης 15(2), Χόπσον 6, Κομποδιέτας 5(1), Δανάς, Αυγενικός.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ