STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Ούτε ευρώ δεν θα στοιχημάτιζα!"

Φραγκιάς: "Ούτε ευρώ δεν θα στοιχημάτιζα!"
INTIME SPORTS

Για την εμφατική νίκη απέναντι στο Περιστέρι μίλησε ο κόουτς του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε εκτός έδρας του Περιστερίου με 66-46, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: " Με τις απουσίες του Ρόμπι και του Μπόατενγκ, μικρή σημασία έχει να πούμε τι κάναμε και τι δεν κάναμε.

Είμαι σίγουρος ότι το Περιστέρι θα βρει το δρόμο του και καταλαβαίνω απόλυτα τον Αργύρη, τον οποίο είχα με… μαύρα μαλλιά παίκτη στο Περιστέρι όταν ήμουν προπονητής της ομάδας, που δεν έχει το ρόστερ που θέλει.

Αν μας έλεγε κάποιος στην αρχή του πρωταθλήματος ότι θα παίζαμε ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτό ούτε ευρώ… Κάναμε δέκα νίκες και τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ".

Πεδουλάκης: "Πολύ δουλεμένη ομάδα ο Κολοσσός"

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη ανέφερε: " Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη, με καλό ρυθμό και ψυχολογία. Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του μέχρι τώρα. Εμείς φαίνεται να μην έχουμε κίνητρο.

Στο ματς με τον Πανιώνιο είχα πει πως δεν είχα παράπονο από τους παίκτες μου, αφού ξέρω ποια είναι τα όρια τους. Σήμερα, έχω μεγάλα παράπονα. Δεν μπορεί να τελειώνουμε το ημίχρονο με 2 φάουλ, ειδικά όταν αυτή η ομάδα έχει στο DNA της την άμυνα. Είχαμε 1/17 τρίποντα εκ των οποίων τα 15 ήταν ανοικτά σου.

Κάποια παιδιά έπαιξαν από ένα σημείο και μετά για να περισώσουν το εγώ τους... Έτσι μας παρέσυρε το ρέμ Νιώθω σαν να έχουμε κατεβάσει το διακόπτη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ