ΚΑΒΑΛΑ

Συγκέντρωση και υψηλά επίπεδα απόδοσης

Συγκέντρωση και υψηλά επίπεδα απόδοσης

Η Καβάλα αντιμετωπίζει αύριο (29/01, 16:00) το Μαρούσι σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Η Καβάλα ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και πλέον θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στο Μαρούσι.

Σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος η Καβάλα πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, καθώς μετράει έξι νίκες σε 14 αναμετρήσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς όπως τόνισε ο σύλλογος των βορείων προαστίων εμφανίζεται ανταγωνιστικός σε κάθε ματς.

" Το Μαρούσι είναι μία ομάδα με ιδιαίτερη επιθετική χημεία. Διαθέτει έναν πολύ καλό δημιουργό, τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος όταν χρειαστεί μπορεί και να σκοράρει. Δίπλα του βρίσκονται δύο πολλοί καλοί εκτελεστές, ο Κόμματος, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας, αλλά και ο Νικολαϊδης, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Επίσης, υπάρχουν δύο εργατικοί ψηλοί, ο Χαριτόπουλος και ο Έλεγκαρ, που κάνουν πολύ δουλειά, η οποία δεν είναι άμεσα ορατή και μία τριάδα-τετράδα νέων παιδιών που προσδίδουν ενέργειες και ενθουσιασμό. Είναι μία ομάδα που εμφανίζεται ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι, όπως άλλωστε φάνηκε και στο μάτς με τον Ολυμπιακό και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο απόγευμα για μας και πως θα πρέπει να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, για να κερδίσουμε".

Καραποστόλου: "Μαχητική ομάδα το Μαρούσι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Σωτήρης Καραποστόλου πρόσθεσε: " Παίζουμε με έναν αντίπαλο, που ξέρουμε ότι θα έρθει να αγωνιστεί χωρίς άγχος. Θεωρώ ότι είναι μια μαχητική ομάδα, που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Εμείς τη σεβόμαστε, όμως καιγόμαστε για τη νίκη, γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και στο τέλος να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ειδικά σ΄αυτό το παιχνίδι χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ