ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Κάθε παιχνίδι είναι μονόδρομος"

Λινάρδος: "Κάθε παιχνίδι είναι μονόδρομος"
INTIME SPORTS

Το Μαρούσι φιλοξενείται από την Καβάλα την Κυριακή (29/1, 4μ.μ.) και ο Νίκος Λινάρδος τονίζει ότι κάθε ματς είναι μονόδρομος για την ομάδα του

Κακά τα ψέμματα από τη στιγμή που το Μαρούσι δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, αποτελεί το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό του στην κατηγορία.

Ωστόσο, ο Νίκος Λινάρδος έχουν αποδείξει ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για να κρατήσουν την ομάδα στην Α1 Ανδρών. Κι αυτό αυτό θα κάνει και κόντρα στην Καβάλα την Κυριακή του απόγευμα.

"Παίζουμε στην έδρα μιας πολύ δυνατής και ποιοτικής ομάδας που έχει φέρει φέτος εξαιρετικά αποτελέσματα", τόνισε ο Νίκος Λινάρδος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μονόδρομος, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα ανταμειφθεί η προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν και ειδικότερα των παικτών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους,παρότι τα προγνωστικά είναι εις βάρος μας".

Από την πλευρά του, ο Μάκης Νικολαιδης υπογράμμισε: "Όπως σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το όνομα ή τη δυναμικότητα του αντιπάλου,μπαίνουμε στο παρκέ με μοναδικό στόχο να παλέψουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ