ΚΑΒΑΛΑ

Στεφανίδης: "Δεν θα γλίτωνε κανένας!"

Στεφανίδης: "Δεν θα γλίτωνε κανένας!"
INTIME SPORTS

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησε στο Sport24.gr για την επιστροφή της Καβάλας στις νίκες που αποτέλεσε... τονωτικό στην ψυχολογία όλων στην ομάδα.

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με 81-67, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τρία ματς και τον θρίαμβο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Ίκαρο και πήραν τη νίκη, έχοντας 5 θετικά αποτελέσματα σε 10 ματς στην Basket League ΟΠΑΠ.

Ο αρχηγός της Καβάλας, Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στο συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη, τις μέτριες εμφανίσεις μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό στην Καλαμίτσα, αλλά και τη συνέχεια του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή και τις ήττες μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. " Είχαμε πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν άλλαξε κάτι, συνεχίσαμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά δεν κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, όπως και με τον ΚΑΟΔ", τόνισε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και συμπλήρωσε:

" Σε έξι ημίχρονα κάναμε μόνο ένα καλό 20λεπτο απέναντι στον Άρη, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έτσι, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό μετρούσαμε τρεις ήττες".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ίκαρο και στη νίκη που τόσο πολύ ήθελε εκείνος και οι συμπαίκτες του: " Το παιχνίδι με τον Ίκαρο ήταν ένας τελικός για εμάς. Η νίκη ήταν απαραίτητη κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι και όχι τόσο για το αγωνιστικό.

Όπως είδα τα πρόσωπα των συμπαικτών μου πριν την αναμέτρηση πιστεύω ότι με όποιον και να παίζαμε στην Καλαμίτσα δύσκολα θα γλίτωνε! Ήμασταν αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε".

Όσον αφορά τη συνέχεια της Καβάλας ανέφερε: " Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Μετράμε πέντε νίκες σε δέκα παιχνίδια. Μετά τη νίκη από τον Παναθηναϊκό ανεβάσαμε τον πήχη. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι για να κερδίζει πάντα τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και να χάνει με είκοσι πόντους, όπως έγινε με τον ΚΑΟΔ.

Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένα στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλές και δυνατές ομάδες, δυνατές έδρες. Με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ σημαντική νίκη, όμως έχουμε βγει από εκείνη την ψευδαίσθηση, δεν έχει τελειώσει τίποτα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ