ΚΑΒΑΛΑ

Πάτησε παρκέ ο Τέιλορ

Πάτησε παρκέ ο Τέιλορ

Ο Μάικ Τέιλορ ενσωματώθηκε στην προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι της Κυριακής με το Μαρούσι στο κλειστό της Καλαμίτσας παραμένει.

Ο Μάικ Τέιλορ δείχνει να ξεπερνάει το διάστρεμμά του και λογικά θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Καβάλας την Κυριακή (29/01, 16:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας.


Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα Α΄ βαθμού στον αστράγαλό του στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου με αποτέλεσμα να απουσιάσει μία μέρα μετά στο PAOK Sports Arena κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Ο Δημήτρης Πρίφτης βρισκόμενος σε ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό της Καβάλας περίμενε σήμερα να δει τον Τέιλορ να επιστρέφει στις προπονήσεις.


Όπως και έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς ο Αμερικανός γκαρντ όπως ήταν φυσιολογικό να βγάλει όλο το πρόγραμμα ενώ αύριο αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμούς.


Σε μία μέρα όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι με το Μαρούσι με τον Έλληνα τεχνικό να επιθυμεί να έχει και τον Αμερικανό γκαρντ στην διάθεσή του.


Αρκεί να μην υπάρχει το ρίσκο τυχόν υποτροπής που όπως θα είναι επόμενο θα αφήσει τον Τέιλορ ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.


Μοναδικός σίγουρος απών για την Καβάλα από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο 21χρονος φόργουορντ Γιώργος Καραθανάσης που πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ