ΚΑΒΑΛΑ

Πάει Τουρκία ο Γκάρισον

Πάει Τουρκία ο Γκάρισον

Στην Τουρκία πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τράβις Γκάρισον από την στιγμή που θα λυθεί το συμβόλαιό του με την Καβάλα.

Για την Τουρκία ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Τράβις Γκάρισον αφού πρώτα λυθεί το συμβόλαιό του με την Καβάλα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξάλλου θεωρείται ήδη παρελθόν για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Ο Γκάρισον που παραμένει στην Καβάλα ουσιαστικά έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας όσον αφορά την λύση του συμβολαίου του και απομένουνε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως και με την τουρκική ομάδα που βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε χωρίς απώλεια χρόνου να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της.

Πως όμως σχολίασε ο Γκάρισον την αποχώρησή του από το ρόστερ της Καβάλας; " Είχα μία πολύ καλή εμπειρία στην Καβάλα όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο δυνατά της Ευρώπης.

Απόλαυσα την συνεργασία μου με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της φετινής χρονιάς. Οικογενειακοί λόγοι όμως με ανάγκασαν να αποχωρήσω", ήταν τα λόγια του Γκάρισον σε επικοινωνία του Sport24.gr.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Καβάλα θα παρουσιαστεί στο αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο Ρέθυμνο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις πληρωμές που υπήρξανε από την διοίκηση της ΚΑΕ στα μέσα της εβδομάδας.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ