ΚΑΒΑΛΑ

Η σειρά του Κόλεμαν

Η σειρά του Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Μετά την άφιξη του Κιερόν Ασάρα το βράδυ της Πέμπτης σήμερα είναι προγραμματισμένη αυτή του Ουίλιαμ Κόλεμαν.

Ο Ουίλιαμ Κόλεμαν είναι προγραμματισμένο να πάρει σήμερα την σκυτάλη των αφίξεων των παικτών της Καβάλας μετά την χθεσινή του Κιερόν Ασάρα.

Ο 29χρονος Σκοτσέζος πάουερ φόργουορντ αποδείχθηκε συνεπής στην άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης από όπου και μετέβη οδικώς στην Καβάλα.

Ο Ασάρα θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας υπό τις οδηγίες του Άγγελου Κορωνιού μπαίνοντας σε ρυθμούς προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι του 2013.

Αυτό με τον Κολοσσό στην Ρόδο όπου λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του καθώς είναι στην τελική ευθεία η τακτοποίηση της φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Κατά τα άλλα αύριο αναμένεται μετά τους Ασάρα και Κόλεμαν, χωρίς να τίθεται επί του παρόντος θέμα αντικατάστασής του, η άφιξη του Στιβ Πάνος.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδικός πονοκέφαλος για τον τεχνικό της Καβάλας στις προπονήσεις στο κλειστό της Καλαμίτσας και στην προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ