ΚΑΒΑΛΑ

Εξετάζει Μπένερμαν

Εξετάζει Μπένερμαν

Τον πρώην Αμερικανό γκαρντ της τουρκικής Χατσέτεπε Κάμερον Μπένερμαν εξετάζει ο Άγγελος Κορωνιός για την ενίσχυση της περιφέρειας της Καβάλας.

Ο μέχρι προ ημερών γκαρντ της τουρκικής Χατσέτεπε Κάμερον Μπένερμαν βρίσκεται στα υπόψη του Άγγελου Κορωνιού για την ενίσχυση της περιφέρειας της Καβάλας.

Ο 28χρονος Αμερικανός είχε προταθεί προ ημερών σε ΚΑΟΔ και Ρέθυμνο χωρίς όμως να προχωρήσει το φλερτ κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στην Καβάλα.

Κι αυτό γιατί ο Μπένερμαν έχει τα στοιχεία που θέλει ο Κορωνιός για την Καβάλα καθώς είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ από πλέι μέικερ.

Εν τω μεταξύ η Καβάλα βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής όχι όμως στην βάση της από την Ναζαρέτ του Ισραήλ αλλά στην Αθήνα. Μετά από το χθεσινό διπλό για την πρεμιέρα του ΤΟΡ 6 της Βαλκανικής Λίγκας επί της Γκαλίλ Γκιλμπόα προτιμήθηκε η παραμονή στην πρωτεύουσα.

Μία λογική που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Καβάλα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο κλειστό των Ιλισίων τον Ηλυσιακό για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1.

Μάλιστα με την αποστολή της Καβάλας στην Αθήνα πρόκειται να ενσωματωθεί και το μέλος του τεχνικού τιμ Στέλιος Σχοινάκης.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ