ΚΑΒΑΛΑ

"Έκοψε" το ρεπό ο Πρίφτης

"Έκοψε" το ρεπό ο Πρίφτης
INTIME SPORTS

Η εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο που έφερε την ήττα της Καβάλας με 83-79 είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες της να χάσουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Πρίφτης τους είχε ανακοινώσει πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού ρεπό εκτός από χθες και για σήμερα αλλά μετά την λήξη του το πήρε πίσω με αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα να υπήρξε προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.


Με τον τρόπο αυτό ο τεχνικός της Καβάλας θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του κυρίως για την αμυντική τους εμφάνιση και με την ακύρωση του ρεπό να τους κάνει κατανοητό ότι δεν επιθυμεί την παραμικρή χαλάρωση για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Με την πραγματοποίηση εξάλλου της απογευματινής προπόνησης στο κλειστό της Καλαμίτσας η ομάδα της Καβάλας ξεκίνησε από σήμερα αντί για αύριο την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη της 20ης αγωνιστικής (09/03, 17:00).


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο αριστερό χέρι του Σωτήρη Καραποστόλου έχει τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας - μέχρι την επόμενη Δευτέρα (07/03) - ώστε ο έμπειρος γκαρντ να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον καρπό του και απομένει να φανεί το πώς θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι με τον Άρη.


Κι όσο τέλος για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ μετά την λύση του συμβολαίου του Σον Χαφ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο διεθνής Φιλανδός φόργουορντ όπως είναι γνωστό φρόντισε άμεσα να υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική Φορλί, ο Πρίφτης φαίνεται να έχει καταλήξει σε έναν Κροάτη φόργουορντ για να καλύψει το κενό του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ