ΚΑΒΑΛΑ

Αποφασίζει ο Πρίφτης

Αποφασίζει ο Πρίφτης
Πρίφτης INTIME SPORTS

Ακόμη και την Τετάρτη το βράδυ ίσως ο Δημήτρης Πρίφτης καταλήξει στον παίκτη που θα ενισχύσει το ρόστερ της Καβάλας για να καλύψει το κενό που άφησε η λύση του συμβολαίου με τον Σον Χαφ.

Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται σε γειτονικό πρωτάθλημα με το μόνο που απομένει να είναι η αποστολή του υπογεγραμμένου του συμβολαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές δείχνουν να τα έχουνε βρει σε όλα στο οικονομικό κομμάτι και σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να βρίσκεται άμεσα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Πρίφτης εξάλλου θέλει πάση θυσία να έχει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Χαφ εν όψει του παιχνιδιού της επόμενης Τετάρτης (09/03) με τον Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας θέλοντας την νίκη που θα σφραγίσει ουσιαστικά την παραμονή της ομάδας του στην Α1.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο τεχνικός της Καβάλας επιθυμεί η ομάδα του να φθάσει το συντομότερο δυνατόν στις δέκα νίκες ώστε έχοντας επιτύχει τον βασικό στόχο της χρονιάς να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη άνεση την συνέχεια.

Κι όσο για το παιχνίδι με τον Άρη ο Πρίφτης θα μπορεί να υπολογίζει στον Σωτήρη Καραποστόλου παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος γκαρντ είναι να βγάλει τον νάρθηκα από το αριστερό του χέρι δύο μέρες πριν από το τζάμπολ. Δηλαδή την προσεχή Δευτέρα.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ