ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Σε περίοδο φόρμας ο Ίκαρος"

Ζευγώλης: "Σε περίοδο φόρμας ο Ίκαρος"
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός δίνει σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ίκαρο και ο Γιώργος Ζευγώλης ζήτησε τη νίκη που θα φέρει την ομάδα του πιο κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία

Ο Ηλυσιακός φιλοξενείται το Σάββατο το απόγευμα από τον Ίκαρο στο κλειστό της Γλυφάδας με στόχο το "διπλό" που θα του επιτρέψει να πάρει μία ακόμα βαθιά ανάσα.

Στον ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Ζευγώλης έπλεξε το εγκώμιο του Ικάρου και αναφέρθηκε στην προσθήκη του Ιβάν Μάρας.

"Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας μάλιστα και γι’αυτό θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι", σχολίασε Γιώργος Ζευγώλης για να προσθέσει:

"Εν τούτοις για μας κάθε ματς είναι και μια ευκαιρία για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή μας, οπότε θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η προσθήκη του νέου παίκτη θα μας βοηθήσει, αν όχι άμεσα, σίγουρα όμως στα επόμενα ματς".

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς Ιβάν Μάρας επισήμανε: "Είναι πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να πετύχει τους στόχους του. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν συντομότερα και να μπω στη φιλοσοφία της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ