ΜΠΑΣΚΕΤ

Χατζής: "Και την ψυχή μας για τη νίκη"

Χατζής: "Και την ψυχή μας για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Χατζής μίλησε για τον αγώνα του Ηλυσιακού με αντίπαλο τον Ίκαρο το Σάββατο (5/1) και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται το Σάββατο τον Ίκαρο με στόχο να πάρει τη νίκη που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηλυσιακού, ο Νίκος Χατζής κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

"Ο αγώνας με τον Ίκαρο είναι χωρίς αύριο για μας. Τα πράγματα είναι λοιπόν απλά και ξεκάθαρα: Θα μπούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη", σχολίασε ο Νίκος Χατζής και έσπευσε να συμπληρώσει:

"Θέλω να ζητήσω από όσους αγαπάνε τον Ηλυσιακό, να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε. Αν γεμίσει το γήπεδο, θα έχουμε κάνει το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για τη νίκη".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ζευγώλης, έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης καθώς ο ουραγός της βαθμολογίας Ηλυσιακός έχει τον ισχνό απολογισμό (1 νίκη-9 ήττες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ