ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Χαρούμενος που επιστρέφω στο ΟΑΚΑ"

Παπανικολάου: "Χαρούμενος που επιστρέφω στο ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπανικολάου στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι είναι πάντα χαρούμενος να επιστρέφει σε ένα γήπεδο που πέρασε τέσσερα όμορφα χρόνια

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Παπανικολάου σχολίασε ότι περιμένει μεγάλη πίεση από τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

O προπονητής του Ηλυσιακού δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και οι παίκτες να παρουσιάσουν ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο.

"Αντιμετωπίζουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και οι ομάδες αυτής της κλάσης ξέρουν τον τρόπο να αντιδρούν μετά από κρίση. Περιμένουμε μεγάλη πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο", σχολίασε ο Δημήτρης Παπανικολάου και συμπλήρωσε:

"Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ματς και να παρουσιάσουμε το σοβαρό πρόσωπο που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια, ώστε κάποια από τα παιδιά να αποκομίσουν εμπειρίες για το μέλλον. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω σε ένα γήπεδο που πέρασα 4 πολύ όμορφα χρόνια".

Από την πλευρά του, ο Άντριου Τζόουνς υπογράμμισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και για μας είναι πρόκληση να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ