ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιόγας: "Ο αγώνας είναι ΤΕΛΙΚΟΣ"

Λιόγας: "Ο αγώνας είναι ΤΕΛΙΚΟΣ"
INTIME SPORTS

Όλη τη χρονιά παίζει ο Ηλυσιακός την Κυριακή το απόγευμα (19/5, 5μ.μ.) στον "τελικό" με το Περιστέρι. Διαβάστε τι είπαν Λιόγας και Χατζής για το κρίσιμο παιχνίδι

Σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει όλη τη σεζόν ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής το Περιστέρι (19/5, 5μ.μ.) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Δημήτρης Λιόγας στις δηλώσεις του δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω από αυτό που γνωρίζουν όλοι στις τάξεις της ομάδας, ότι δηλαδή ο αγώνας είναι τελικός κι έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί...

"Ο αγώνας με το Περιστέρι είναι ΤΕΛΙΚΟΣ. Αυτό τα λέει όλα….", αρκέστηκε να πει ο νέος τεχνικός του Ηλυσιακού, ενώ από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας επισήμανε:

"Ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα μας αυτή η αναμέτρηση, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα παλέψουμε για τη νίκη, ώστε να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α1".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας γίνεται στο κλειστό του Περιστερίου το οποίο πάντως θα είναι άδειο, καθώς θα εκτίσει ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ