ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμεινε ο Χάρντινγκ Νάνα στον Ηλυσιακό

Έμεινε ο Χάρντινγκ Νάνα στον Ηλυσιακό
INTIME SPORTS

Σε συνάντηση που έγινε την Κυριακή το πρωί ανάμεσα στους ανθρώπους του Ηλυσιακού, αποφασίστηκε ο Χάρντινγκ Νάνα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα

Ο Νάνα Χάρντινγκ δεν θα αναχωρήσει τελικά για άλλες πολιτείες καθώς απορρίφθηκε η πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, μετά από απόφαση που λήφθηκε από τη διοίκηση, τον προπονητή και τον ίδιο τον παίκτη.

Το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης αλλά και ο ίδιος ο παίκτης συναντήθηκαν κι αφού έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί.

Αφενός λοιπόν, δεν θα επηρεαστεί ο βαθμός ανταγωνιστικότητας του Ηλυσιακού και αφετέρου να μην πληγεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Κι είναι σημαντικό ότι αυτή η απόφαση λήφθηκε παρά το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός έφτασε τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα μετά την επικράτησή του κι επί του Αμαρουσίου με 89-81.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Γαμπιεράκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: "Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Να είναι ο Ηλυσιακός όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερος και υγιής. Τηρώ τις δεσμεύσεις μου και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, θα διατηρήσουμε την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, σε όλους τους τομείς.

Μακάρι να συμβεί το ίδιο και με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, για το καλό του μπάσκετ. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο των Ιλισίων να συνεχίσει να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε προσπάθεια, αφού μόνο έτσι θα προχωρήσουμε με σταθερότητα".

Να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του ο Νάνα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη καθώς πέρα από το ότι έχει "δεθεί" με τον Ηλυσιακό, εκτιμά απεριόριστα τον τρόπο δουλειάς του Κώστα Φλεβαράκη, υπό τις οδηγίες του οποίου πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ