ΑΡΗΣ

Υπομονή για Μπόγρη

Υπομονή για Μπόγρη

Η μαγνητική τομογραφία που είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί αύριο το πρωί (30/12) θα κρίνει το διάστημα επιστροφής του Γιώργου Μπόγρη στις υποχρεώσεις του Άρη.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που θα υποβληθεί τελικά αύριο το πρωί θα κρίνει το πότε ο Γιώργος Μπόγρης θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις του Άρη.

Ο 22χρονος διεθνής σέντερ υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο στο δεύτερο δεκάλεπτο του χθεσινού ΠΑΟΚ-Άρης στο PAOK Sports Arena με την πρώτη εκτίμηση να έκανε λόγο ακόμη και για Β΄ βαθμού, ενώ ο Χρήστος Ταπούτος στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Αλεξανδρή.

Το ευχάριστο για τον Μπόγρη σε σχέση με χθες το βράδυ που δεν μπορούσε να πατήσει το δεξί του πόδι είναι ότι ο πόνος έχει υποχωρήσει που σημαίνει ότι γλίτωσε τα πολύ χειρότερα.

Που τι σημαίνει; Κάποιο ράγισμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού μετά την καταλάθος τρικλοποδιά του Δήμου Ντικούδη όταν επιχειρούσε να ακολουθήσει την επίθεση του Άρη.

Το σίγουρο είναι την στιγμή αυτή ότι αν και όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Μπόγρης αισθάνεται καλύτερα το κουτουπιέ του παραμένει πρισμένο και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία του στο επόμενο παιχνίδι του Άρη.

Σε αυτό με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα της Τετάρτης (04/01) για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1.

Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο είναι αν ο 22χρονος διεθνής σέντερ θα βρίσκεται στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο λίγες μέρες αργότερα (08/01).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ