ΑΡΗΣ

Ταπούτος: "Να δούμε τα λάθη που κάναμε"

Ταπούτος: "Να δούμε τα λάθη που κάναμε"

Ο Χρήστος Ταπούτος μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο PAOK Sports Arena υποστήριξε πως τέτοια παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Ταπούτο ο Άρης είχε την ευκαιρία να κερδίσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (92-87) αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο αρχηγός του Άρη στις δηλώσεις του δεν στάθηκε τόσο στο αντιαθλητικό φάουλ του Ντόμινικ Τζέιμς στον Γιάννη Καλαμπόκη όσο στο ότι ο Άρης θα πρέπει να διδαχθεί από τα λάθη που έκανε.

"Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που δεν έπρεπε. Τέτοια παιχνίδια τα κερδίζεις από την άμυνα. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να σκεφτούμε το παιχνίδι που έρχεται με το Μαρούσι", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ταπούτος.

Όσο για το αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς στα τελευταία δευτερόλεπτα είπε: "Σίγουρα το σφύριγμα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι όμως εμείς από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε και να προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε".

Στα λάθη στάθηκε και ο Ρον Ντέιβις υποστηρίζοντας: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες αρκετά. Παίξαμε δυνατά, όμως στο τέλος κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας στοίχησαν και έκριναν το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι στην τελευταία φάση ήμουν άτυχος. Η μπάλα μπήκε και βγήκε".

Κι όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: "Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με το Μαρούσι. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε να δούμε τα λάθη που κάναμε και να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατοί και στην συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ