ΑΡΗΣ

Μαγνητική ο Μπόγρης

Μαγνητική ο Μπόγρης

Διάστρεμμα ακόμη και Β΄ βαθμού είναι πολύ πιθανό να υπέστη ο Γιώργος Μπόγρης στον δεξιό του αστράγαλο με αποτέλεσμα ο 22χρονος διεθνής σέντερ του Άρη να είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός δράσης ακόμη και για 10 μέρες.

Η επαφή του Δήμου Ντικούδη με τον δεξιό αστράγαλο του Γιώργου Μπόγρη στο δεύτερο δεκάλεπτο του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Άρη (92-87) στο PAOK Sports Arena είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός δράσης ακόμη και 10 μέρες.

Το ακριβές μέγεθος του διαστρέμματος του 22χρονου διεθνή σέντερ θα φανεί στην διάρκεια της αυριανής ημέρας από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Μπόγρης δεν μπορούσε να πατήσει το δεξί του πόδι ακόμη και μετά το τέλος του παιχνιδιού φανερώνει το γεγονός ότι ο τραυματισμός του μόνο ελαφρύς δεν είναι.

Τι σημαίνει αυτό; Πως το 2011 δεν τελείωσε σε καμία των περιπτώσεων με τον καλύτερο τρόπο και την στιγμή αυτή θεωρείται σίγουρη η απουσία του στο πρώτο παιχνίδι του Άρη στο 2012.

Αυτό της προσεχής Τετάρτης (04/01) με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο αλλά είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και από αυτό της Κυριακής (08/01) με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ