ΑΡΗΣ

Χωρίς Αμερικανούς στην Κηφισιά

Χωρίς Αμερικανούς στην Κηφισιά

Οριστικά χωρίς τους τρεις Αμερικανούς Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον θα αγωνιστεί ο Άρης στο αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με την Νέα Κηφισιά στην Αθήνα.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς τους Αμερικανούς του Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον στο αυριανό νοκ άουτ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με την Νέα Κηφισιά στην Αθήνα.

Το γιατί έχει να κάνει και αυτή τη φορά για τον ίδιο λόγο και πιο συγκεκριμένα για τον λόγο ότι δεν επιτεύχθηκε η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA αφού δεν λύθηκε ακόμη οριστικά η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φορά αυτή σε αντίθεση με το παιχνίδι πριν από δέκα μέρες στο κλειστό του Ζωγράφου με τον Φιλαθλητικό οι Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον δεν θα ακολουθήσουνε την αποστολή στην Αθήνα για να παρακολουθήσουνε το παιχνίδι με την Νέα Κηφισιά.

Κι όσο για το πώς έχει η υπόθεση του Σκορδίλη; Στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς υπήρξε νέα ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών σε αντίθεση με σήμερα το πρωί όπου δεν κατέστη εφικτή κάποια επικοινωνία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια στο υπόλοιπο της ημέρας ώστε στις αρχές κιόλας της εβδομάδας να σταλούνε τα απαραίτητα έγγραφα. Ακόμη και την Δευτέρα όπως έκανε χθες η ΚΑΕ Άρης με τον διεθνή Σέρβο γκαρντ Ιβάν Πάουνιτς.

Κάτι που σημαίνει ότι από την στιγμή που θα κλείσει το κεφάλαιο Σκορδίλη οι Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον θα κάνουνε το επίσημο ντεμπούτο τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Σε αντίθεση πάντως με τους τρεις Αμερικανούς στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μιχάλης Πελεκάνος που θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει το ντεμπούτο του όπως και ο Νίκος Μποχωρίδης αδερφός του Λευτέρη Μποχωρίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ