ΑΡΗΣ

Το παλεύει ο Πελεκάνος

Το παλεύει ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Πελεκάνος δείχνει αποφασισμένος να μην χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Αποφασισμένος να προλάβει το παιχνίδι του Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο διεθνής φόργουορντ αισθάνεται τους πόνους στα πλευρά του από το άτσαλο πέσιμό που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής να έχουνε υποχωρήσει προς ικανοποίηση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Το θέλω βέβαια του Πελεκάνου έχει δύο όψεις. Από την μια την θετική που φανερώνει το θέλω του να επιστρέψει στην δράση και να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Καβάλα και το κλειστό της Καλαμίτσας.

Κι όσο για την αρνητική; Αυτή έχει να κάνει με τον κίνδυνο της υποτροπής που μπορεί να τον αφήσει ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πλέον το αν θα είναι στην αποστολή του Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας και ακόμη περισσότερο το αν θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Καβάλα είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο διήμερο.

Σε αντίθεση με τον Πελεκάνο οι Σωτήρης Καραποστόλου και Λευτέρης Μποχωρίδης θα είναι σίγουρα απόντες με αμφότερους να ακολούθησαν για μία ακόμη ημέρα πρόγραμμα θεραπείας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ