ΑΡΗΣ

Το μήνυμα ελπίδας του Αντεγκμπόγιε

Το μήνυμα ελπίδας του Αντεγκμπόγιε

Καταβεβλημένος από τον τραυματισμό που υπέστη στον α' γύρο των ελληνικών playoffs -στη σειρά του Άρη με την ΑΕΚ, ο Όγκο Αντεγκμπόγιε είχε ένα μήνυμα για όσους δοκιμάζονται.

Το κάταγμα που έπαθε στον α' γύρο των playoffs και στη σειρά του Άρη με την ΑΕΚ κράτησε τον Όγκο Αντεγκμπόγιε εκτός δράσης και στη δυσχερή θέση να βλέπει τους παίκτες του να μάχονται για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, χωρίς εκείνος να μπορεί να βοηθήσει.

Σήμερα (15/6) έγραψε στο Instagram "βρίσκω την ελπίδα και στις πιο δύσκολες ημέρες μου, εστιάζοντας στο φως". Για αυτούς που δεν το γνωρίζουν, έπαθα κάταγμα στο χέρι, πριν ένα μήνα. Δεν το δείχνω, αλλά είναι πολύ δύσκολο διάστημα για εμένα. Ιδιαίτερα στο μυαλό, από οπουδήποτε αλλού. Αλλά έμαθα και απορροφώ περισσότερα από τη ζωή, από όσα θα μπορούσα να 'χω με τον όποιον άλλον τρόπο. Αυτό είναι για όσους νιώθουν απελπισμένοι, σε καταστάσεις που δεν εξαρτώνται από τους ίδιους. Στρέψτε την προσοχή σας. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Ο γύψος (gypso) θα βγει σύντομα #focus".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ