ΑΡΗΣ

Θλάση Β΄ βαθμού ο Τόμας

Θλάση Β΄ βαθμού ο Τόμας

Η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε το πρωί ο Τόρεϊ Τόμας έδειξε ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού με αποτέλεσμα ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Άρη να χάσει το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τόρεϊ Τόμας υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού στο χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό.=

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Άρη θα χάσει το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall για την 2η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας είχε τραυματιστεί στο τρίτο δεκάλεπτο του χθεσινού παιχνιδιού του Άρη με τον Πρίφτη να ανάγκασε να τον αποσύρει στον πάγκο και να μην τον επαναφέρει.

Η κατάστασή του Αμερικανού πλέι μέικερ θα επανεκτιμηθεί, για να φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ. Ανάλογα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση απόκτησης Αμερικανού, ή και κοινοτικού, πλέι μέικερ με μηνιαίο συμβόλαιο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Πρίφτης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Τόμας και την απουσία του από το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και το πώς θα καλύψει σε πρώτη φάση το κενό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ