ΑΡΗΣ

Τα τηλεοπτικά κρίνουν Τσαλδάρη

Τα τηλεοπτικά κρίνουν Τσαλδάρη
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα δεδομένα στην υπόθεση μεταγραφής του Δημήτρη Τσαλδάρη στον Άρη. Από τι εξαρτάται η επιστροφή του 30χρονου γκαρντ στο Αλεξάνδρειο και ποια τα νέα από το αγωνιστικό μέρος

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να επιθυμεί την απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη αλλά όπως φαίνεται ο τεχνικός του Άρη θα πρέπει να περιμένει κι άλλο.


Το πόσο παραμένει άγνωστο αφού μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι ο 30χρονος διεθνής έμπειρος γκαρντ θα επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο.


Εξάλλου ούτε και σήμερα έγινε η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, είτε με τον ίδιο είτε με τον εκπρόσωπό του Τάσο Δελημπαλταδάκη.


Κάτι που μπορεί να είχε να κάνει με τις διοικητικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην διάρκεια της ημέρας με τις ανακοινώσεις των μετόχων της ΚΑΕ και της ΣΑΡΙΣΑ μπορεί όμως και όχι.


Όλο αυτό το διάστημα αφήνεται να εννοηθεί πως οι δύο πλευρές τα έχουνε βρει σε όλα. Τόσο για υπογραφή διετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου όσο και των απολαβών του.


Το εμπόδιο ωστόσο που υπήρχε από εκείνο το σημείο και μετά μέχρι σήμερα σε ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να ξεπερνάει πλέον ακόμη και τον μήνα έχει να κάνει με τις εγγυήσεις που επιθυμεί ο Τσαλδάρης.


Σύμφωνα με πληροφορίες εγγυήσεις την στιγμή αυτή η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να δώσει μόνο μέσα από την τηλεοπτική συμφωνία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και παραμένει άγνωστο το αν ή πότε θα συμβεί.


Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Τσαλδάρης ούτε σήμερα αποκτήθηκε από τον Άρη την ίδια ώρα που συνεχίζει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.


Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο Νίκος Λινάρδος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 30χρονου διεθνή αριστερόχειρα γκαρντ κάτι που πλέον μπορεί να συμβεί μετά την σημερινή άρση της απαγόρευσης μεταγραφών για παίκτες που την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδας.


Όπως ισχύει στην περίπτωση του Τσαλδάρη που την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σάσαρι.


Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανδρής εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης φαίνεται πως εκτός του Σλοβένου τραυματία Ματέι Κρούσιτς έχει αμφίβολους τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Χρήστο Ταπούτο.


Ο Κρούσιτς αν και τονίζεται πως καταβάλλεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι απών ώστε να προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος 100% στον επόμενο αγώνα με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.

Ο Τσαϊρέλης μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως οι ενοχλήσεις του στην μέση είχανε να κάνουνε με το ότι έχει τρεις κοίλες εκ των οποίων η μία "χτυπάει" στο νεύρο με αποτέλεσμα να δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή.


Κι όσο για τον Ταπούτο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο με αποτέλεσμα την στιγμή αυτή ο μόνος ετοιμοπόλεμος ψηλός του Άρη να είναι ο υπό αμφισβήτηση Αμερικανός Σαμ Μόλντροου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ