ΑΡΗΣ

Συνάντηση με φόντο την αποχή

Συνάντηση με φόντο την αποχή
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε το μεσημέρι (22/02) από την Μόσχα και αύριο στις 11:00 θα ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι η αποχή από τις προπονήσεις.

Η αυριανή πρωινή (23/02) συνάντηση στις 11:00 στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης θα αποτελέσει κριτήριο για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας.

Σε μία συνάντηση που θα γίνει μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και των Ελλήνων παικτών της με το θέμα της αποχής από τις προπονήσεις να έχει ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής λόγω των καθυστερημένων πληρωμών.

Μία καθυστέρηση που παρουσιάζεται κυρίως προς τους Έλληνες παίκτες του Άρη σε αντίθεση με κοινοτικούς και ξένους που σύμφωνα με πληροφορίες έχουνε πληρωθεί και τον Δεκέμβριο.

Ένα πρόβλημα που φαίνεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο για τους Χρήστο Ταπούτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη που έχουνε λαμβάνειν ακόμη χρήματα από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Όσο για το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή περιλάμβανε το ταξίδι της επιστροφής από την Μόσχα μετά από το χθεσινό παιχνίδι με την Κίμκι για την 5η αγωνιστική στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 5:00 τα ξημερώματα όταν και η αποστολή αναχώρησε από το ξενοδοχείο με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας.

Ο τεχνικός του Άρη ήταν επόμενο να δώσει στους παίκτες του ρεπό και να τους περιμένει αύριο για προπόνηση στα πλαίσια της διήμερης μίνι προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με την ευχή το πρωί να έχει λήξει το θέμα της αποχής και μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ