ΑΡΗΣ

Συνάντηση με τους Συνδέσμους για το ντέρμπι

Συνάντηση με τους Συνδέσμους για το ντέρμπι
INTIME SPORTS

Συνάντηση με εκπροσώπους των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Άρη είχε η διοίκηση της ΚΑΕ με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την εικόνα που θα πρέπει να υπάρχει στις κερκίδες του "Nick Galis Hall".

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε συνάντηση με εκπροσώπους των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την εικόνα που θα πρέπει να υπάρχει στις κερκίδες του «Nick Galis Hall».

Στην διάρκεια αυτής επισημάνθηκε το αυτονόητο που έχει να κάνει με το ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να λειτουργήσει εις βάρος της ομάδας. Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των συνδέσμων SUPER 3, Ιερολοχίτες, CLUB 1914 και Yellow Club.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν αναφορικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall». Άπαντες συμφώνησαν να κάνουν το παν για να προστατευτεί η ομάδα και να μη δοθεί η παραμικρή αφορμή για κάτι που θα μπορούσε να τη βλάψει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ