ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Εφές για Βεζένκοφ

Συμφωνία με Εφές για Βεζένκοφ
Βεζένκοφ

Η Εφές Αναντολού έχει συμφωνήσει με τον Άρη για την πώληση του Σάσα Βεζένκοφ και απομένει να απαντήσει θετικά μέχρι τη Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία η Εφές Αναντολού έχει συμφωνήσει με τον Άρη για την πώληση του Σάσα Βεζένκοφ και απομένει να απαντήσει θετικά μέχρι τη Δευτέρα.

Και πιο συγκεκριμένα ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ στην πρόταση που έχει δεχθεί από την τουρκική απάντηση.

Μία απάντηση που θα την δώσει από την πατρίδα του καθώς ο Βεζένκοφ τις τελευταίες μέρες έχει αφήσει την Θεσσαλονίκη επιστρέφοντας στην πατρίδα του για να ξεκινήσει προετοιμασία με την Εθνική Νέων Ανδρών της χώρας του.

Την συμφωνία της συμφωνίας μεταξύ της Εφές Αναντόλου και του Άρη ανέφερε Τούρκος δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο twitter του χθες το βράδυ. Σε μία εξέλιξη ενός ενδιαφέροντος που είχε διαφανεί από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και μετά.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από την παρουσία του εκπροσώπου του Νίκου Λώτσου στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτης.

Ακολούθως την Πέμπτη ήρθε η δήλωση του πατέρα του Σάσο Βεζένκοφ πως ο γιος του έχει για πρόταση από δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα όπως είναι η τουρκική Εφές Αναντόλου.

Στα συν της και το γεγονός ότι στην τεχνική της ηγεσία θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου.Χθες εξάλλου ο ίδιος ο Βεζένκοφ στο περιθώριο της βράβευσής του ως καλύτερος παίκτης κάτω των 21 ετών στη Βουλγαρία έκανε λόγο πως έχει μεν συμβόλαιο με τον Άρη αλλά και ότι περιμένει προτάσεις αναφερόμενος στο μέλλον του.

Η πληροφορία δε δημοσιευμένη στο twitter από τον δημοσιογράφο του Eurobasket.com Ουγκιούρ Τουρκέρ που έγραψε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, Άρη και Εφές Αναντόλου, και πως ο Βεζένκοφ έχει περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα να απαντήσει αν δέχεται την πρόταση της τουρκικής ομάδας απομένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί.

Χθες μάλιστα η επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα του Βεζένκοφ ήταν πως το θέλω που υπάρχει είναι να κρατήσει τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ στο ρόστερ της.

Ωστόσο και σύμφωνα με τα παραδείγματα του τελευταίου πενταμήνου στις περιπτώσεις των Βαγγέλη Αγγέλου μετά την πρόταση της Εφές Αναντόλου και του Γιάννη Αθηναίου της Αρμάνι Μιλάνο δείχνουνε το αντίθετο. Εξάλλου υπάρχουνε και δηλώσεις από διοικητικό στέλεχος της ΚΑΕ Άρης που είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης των Αλέξανδρου Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Για την περίπτωση δε του Μποχωρίδη υπάρχει ενδιαφέρον και από τους δύο «αιώνιους» της Αθήνας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με προβάδισμα να φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός. Δεν αποκλείεται πάντως και στην δική του περίπτωση να υπάρξει εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες δεδομένου ότι ο εκπρόσωπος του Βεζένκοφ Νίκος Λώτσος που βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στα μέσα της εβδομάδας είναι και δικός του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ