ΑΡΗΣ

Πρόβα Άρη με Καβάλα εν όψει Ολυμπιακού

Πρόβα Άρη με Καβάλα εν όψει Ολυμπιακού
παίκτες Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το την αναμέτρηση της Δευτέρας (28/03, 19.00, NS2) με τον Ολυμπιακό στη Nick Galis Hall με τον Δημήτρη Πρίφτη να προγραμμάτισε φιλικό κόντρα στην Καβάλα.

Το παιχνίδι της Δευτέρας (28/03, 19:00, NS2) κόντρα στον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποτελεί για τον Άρη μία πρώτης τάξης πρόβα εν όψει των play off που θα ακολουθήσουν με τον Δημήτρη Πρίφτη θέλοντας να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του προγραμμάτισε φιλικό με την Καβάλα.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε στη σημερινή προπόνηση στη Nick Galis Hall όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Το απουσιολόγιό του είναι από το απόγευμα της Τρίτης (22/03) λευκό από τη στιγμή που ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Πρίφτης όμως δεν φάνηκε να θέλει η προετοιμασία των παικτών του εν όψει του ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" να συνεχιστεί μόνο με προπονήσεις. Για αυτό και επιλέχθηκε η διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας το απόγευμα της Πέμπτης (24/03).

Μέσω αυτού ο τεχνικός του Άρη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και ότι έχει δουλέψει με τους παίκτες του σε αυτό το πρώτο διήμερο όπου το βάρος έχει πέσει στον Ολυμπιακό μετά το διπλό στην Πάτρα επί του Απόλλωνα. Μία νίκη που ήταν η 9η συνεχόμενη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που τη Δευτέρα θα ψάξει το 10 στα 10.

Μία νίκη και διεύρυνση του σερί της ομάδας του Πρίφτη που θα ισοδυναμεί με οριστικοποίηση της πάρουσίας στη 3η θέση της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε ένα παιχνίδι όπου στις τάξεις του Άρη θεωρούν δεδομένη την πραγματοποίηση ενός ακόμη sold out από τους φιλάθλους της ομάδας με δυναμική παρουσία τους στις κερκίδες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ