ΑΡΗΣ

Προπονήθηκε ο Πελεκάνος

Προπονήθηκε ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Μετά τον Τζέρεμι Χαντ σήμερα ήταν η σειρά του Μιχάλη Πελεκάνου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος πήρε την σκυτάλη από τον Τζέρεμι Χαντ και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Η επιστροφή του 32χρονου διεθνή φόργουορντ είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με δική του πρωτοβουλία μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί την Δευτέρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Σε μία κίνηση που φανέρωσε το θέλω του Πελεκάνου παρά τον κίνδυνο να υποστεί υποτροπή και να μείνει μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης να δώσει το παρών στο μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Αθήνα.

Σε μία απογευματινή προπόνηση που για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έγινε στο κλειστό της Μίκρας μετά από απόφαση του Βαγγέλη Αγγέλου Αγγέλου.

Μία λογική και απόφαση από τον τεχνικό του Άρη που είχε να κάνει ώστε οι παίκτες του να εγκλιματιστούνε στις συνθήκες του κλειστού του Εσπέρου όπου θα αγωνιστούν αύριο.

Μοναδικός απών του Άρη στο μεθαυριανό παιχνίδι θα είναι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Βόσνιος γκαρντ Μοχάμεντ Πάσαλιτς μία εβδομάδα μετά από την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ