ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία με Ντικούδη

Προφορική συμφωνία με Ντικούδη
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης φαίνεται να βρίσκεται κοντά προς διευθέτηση και της εκκρεμότητάς της προς τον Δήμο Ντικούδη για οφειλόμενα της περιόδου 2009-2010.

Σε προφορική συμφωνία ήρθε η ΚΑΕ Άρης για διακανονισμό με τον Δήμο Ντικούδη για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο έμπειρος φόργουορντ από την περίοδο 2009-10 και ανέρχονται σε 125.000 ευρώ.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον Ντικούδη το απόγευμα της Τρίτης (10/07) στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο.

Ο μοναδικός όρος που έθεσε ο Θεσσαλός φόργουορντ είναι τα χρήματα που θα συμφωνηθεί να πάρει να είναι εγγυημένα κάτι που αναμένεται να γίνει με το όλο θέμα να κλείνει και τυπικά τις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης Κυριακού θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη διαδεχόμενος τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ενώ στην θέση του γυμναστή θα είναι ο Γιώργος Χρυσάφης με τον συνεργάτη του, Βασίλη Βαρδή.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά την συνάντηση που είχε ο Αλεξανδρής με τον μάνατζερ του Γιώργου Μπόγρη, Νίκο Σπανό, η συζήτηση δεν κινήθηκε για τον 22χρονο διεθνή σέντερ που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Σε ότι αφορά τον Σπύρο Μούρτο που επέστρεψε στον Άρη μετά τη λήξη του δανεισμού του, στον ΟΦΗ την περίοδο 2010-2011 και στους Ικάρους Σερρών την περίοδο 2011-2012, υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ