ΑΡΗΣ

Πρίφτης ή Μάρκοβιτς ο διάδοχος

Πρίφτης ή Μάρκοβιτς ο διάδοχος
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Μίνιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Άρη επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με την διοίκησή της να επιθυμεί έναν εκ των Δημήτρη Πρίφτη ή Νέναντ Μάρκοβιτς.

Έναν εκ των Δημήτρη Πρίφτη ή Νέναντ Μάρκοβιτς επιθυμεί η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την θέση του διαδόχου του Μίλαν Μίνιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρβος τεχνικός στην χθεσινή προπόνηση αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα είναι στην άκρη του πάγκου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη από την στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι φετινές υποχρεώσεις του Άρη με την κατάκτηση της 7ης θέσης στη τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Ίσως και από την πρώτη μέρα που είχε αναλάβει ο Μίνιτς την τεχνική ηγεσία του Άρη τον περασμένο Ιανουάριο.

«Δεν έχουμε κλείσει, είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα και θα θέλαμε να το αποφασίσει η νέα διοίκηση. Ο κ. Μίνιτς θεωρείται παρελθόν, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα», τόνισε σε δηλώσεις του το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Χρήστος Γαλιλαίας μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm.

Όσον αφορά τους βασικούς υποψήφιους διαδόχους του Μίνιτς είναι οι Δημήτρης Πρίφτης και Νέναντ Μάρκοβιτς. Δύο προπονητές που είχανε αποτελέσει κατά σειρά τους βασικούς υποψήφιους διαδόχους του Βαγγέλη Αγγέλου τον περασμένο Δεκέμβριο όταν μετακόμιζε από τον Άρη και τη Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου στην Εφές Αναντόλου.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως αμφότεροι δεσμεύονταν με συμβόλαιο. Ο Πρίφτης με τον Κολοσσό Ρόδου με την διοίκηση του να είχε απαντήσει αρνητικά όπως και την στιγμή αυτή με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς όμως να παραμένει σίγουρο αν θα συνεχίσει και μετά το πέρας των τελικών των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Κι όσο για τον Μάρκοβιτς με τον ΚΑΟΔ και την στιγμή αυτή συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος μετά από μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά όπου οδήγησε με τους συνεργάτες του Μέξα και Παπαδόπουλο την ομάδα της Δράμας για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ και στην 6η θέση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ