ΑΡΗΣ

Ολοκληρώνεται η συμφωνία μετάβασης της ΚΑΕ Άρης

Ολοκληρώνεται η συμφωνία μετάβασης της ΚΑΕ Άρης
INTIME SPORTS

Είναι πολύ πιθανό ακόμη και στην διάρκεια της ημέρας να γίνει ακόμη ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την έναρξη της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Ακόμη και στην διάρκεια της ημέρας είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την έναρξη της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε χθες το μεσημέρι με ανακοίνωση που εξέδωσε και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξει νέα για την πορεία των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή.

Αμφότερες οι δύο πλευρές δεν κρύβουνε πως μετά το ότι έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες το φλερτ βρίσκεται στο τέλος του. Εξάλλου και μετά από το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο "Nick Galis Hall" υπήρξε μία ακόμη συνάντηση που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα.

Σε αυτήν συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του επενδυτή, οι νομικοί Γιώργος Σφυρής και Σπύρος Χριστοφορίδης, με τη διοίκηση της ΚΑΕ, τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη, Τάσο Οικονόμου, και το μέλος του Τάσο Δεσύπρη ενώ τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ εκπροσωπήθηκαν από τον Θόδωρο Κουρόγλου.

Μετά το τέλος της συνάντησης και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν πως απομένουνε ελάχιστα μεν αλλά σημαντικά βήματα δε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα αφορά την μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Άρης τμηματικά. Δηλαδή όσο θα χρηματοδοτεί ο επενδυτής θα παίρνει και ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε πρώτη φάση λέγεται ότι θα καταβάλει το ποσό των 400.000 ευρώ και θα πάρει στην κατοχή του το ποσοστό του 30% των μετοχών της ΚΑΕ.Από σήμερα το πρωί είναι να ξεκινήσουνε νέες διαδοχικές συναντήσεις, ώστε να κλείσουνε διάφορα θέματα τεχνικής φύσεως και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί από την ΚΑΕ Άρης και νέα ανακοίνωση.

Ωστόσο αυτό που θεωρείται πλέον βέβαιο είναι ότι ο υποψήφιος επενδυτής θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη. Αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall» την επόμενη Τετάρτη 6 Μαΐου. Σε μία εβδομάδα δηλαδή και μέχρι τότε όπως επιβεβαιώνουνε και οι δύο πλευρές θα έχει ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του υποψήφιου για την ΚΑΕ Άρης επενδυτή, οι νομικοί Γιώργος Σφυρής και Σπύρος Χριστοφορίδης, παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο "Nick Galis Hall". Παράλληλα είχανε και συνομιλία με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, ενώ στην πρώτη σειρά της θύρας των επισήμων παρών ήταν και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ