ΑΡΗΣ

Ο Γκάλης και οι φίλοι του...

Ο Γκάλης και οι φίλοι του...

Ο Νίκος Γκάλης και οι φίλοι του, που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση της 7ης Μαΐου, βρέθηκαν στο κτήμα Γεροβασιλείου και δείπνησαν, πριν από την μεγάλη μέρα. Δείτε ξεχωριστές φωτογραφίες...

Στο κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (06/05) οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη στην εκδήλωση της 7ης Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής, Νίκος Γκάλης, συνάντησε παλιούς γνώριμους και φίλους, αντίπαλους και συμπαίκτες μέσα στα γήπεδα. Παρόντες στο κτήμα Γεροβασιλείου ήταν οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Χαλβατζάκης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Λάζαρος Λέσιτς, Στηβ Γιατζόγλου, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Όντι Νόρις, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Λινάρδος, Ντόρον Τζάμσει, Βαγγέλης Αγγέλου, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ , Λευτέρης Αρβανίτης, τα μέλη της Διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας και Παύλος Ζουλιάμης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, Πέτρος Ράσογλου, Χρήστος Σαμαράς και Σωτήρης Κιοσέλογλου και το μέλος του ARIS GOLDEN CLUB, Γιώργος Ουζουνίδης.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν κοκτέιλ στο κτήμα Γεροβασίλειου, ξεναγήθηκαν στο Μουσείου Οίνου και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο.

Ο Γκάλης και οι φίλοι του...
Ο Γκάλης και οι φίλοι του...
Ο Γκάλης και οι φίλοι του...
Ο Γκάλης και οι φίλοι του...
Ο Γκάλης και οι φίλοι του...
Ο Γκάλης και οι φίλοι του...

Νωρίτερα στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα είμαι παρών στο μεγάλο φιλικό.

Σίγουρα ο Γκάλης έκανε τη μεγάλη διαφορά. Άλλαξε το μπάσκετ. Όποιος αναφέρεται στο μπάσκετ της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης, το μυαλό του πάει στο Γκάλη. Δεν υπήρχε τρόπος να τον σταματήσουμε.

Ήταν εξαιρετικός παίκτης. Η παρουσία όλων εδώ, θυμίζει κάτι από τα παλιά. Είναι πολύ ευχάριστο γεγονός. Το όνομα του Γκάλη θα υπάρχει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία του μπάσκετ και αυτό είναι το σημαντικότερο".

Κι όσο για τον Όντι Νόρις ο Αμερικανός πρώην σέντερ της Μπαρτσελόνα και του Περιστερίου αναφέρθηκε και στο γιο του, τον οποίο ονόμασε "Νικ", για χάρη του Γκάλη λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω στο φιλικό. Είναι τιμή μου.

Έχω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό για το Νίκο Γκάλη. Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Θυμάμαι ένα παιχνίδι που νικήσαμε στο Παλέ και ο κόσμος είχε, πραγματικά, τρελαθεί. Επίσης, θυμάμαι μια νίκη του Άρη, μέσα στη Βαρκελώνη, όπου ο Νικ είχε σκοράρει πάνω από 40 πόντους.

Ήταν απίστευτος παίκτης. Νιώθω μεγάλο σεβασμό κι εκτίμηση, γι΄ αυτό και έδωσα στο γιο μου το όνομα "Νικ". Είναι ένας τρόπος να δείξω το θαυμασμό μου προς εκείνος. Μόλις τον δω θα του πω συγχαρητήρια. Ήταν παίκτης που έγραψε ιστορία".

Ενώ ο πρώην διεθνής Ισπανός γκαρντ της Μπανταλόνα, Τζόρντι Βιγιακάμπα, υποστήριξε: "Ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσω, όταν παίζαμε αντίπαλοι. Ήμουν ο παίκτης, που έπρεπε να τον μαρκάρει.

Ήταν από τους κορυφαίους. Με τιμάει που κλήθηκα στο φιλικό. Θα είναι πολύ ωραίο να τον δω και να του αποδώσω το σεβασμό που του αξίζει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ