ΑΡΗΣ

Ο(σ)καρική εμφάνιση στο Nick Galis Hall

Ο(σ)καρική εμφάνιση στο Nick Galis Hall
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν ο MVP της δεύτερης συνεχόμενης νίκης του Άρη επί του Παναθηναϊκού (56-50), συνδυάζοντας τη "γεμάτη" εμφάνισή του με δύο εντυπωσιακές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Δείτε τις!

Για ένα ημίχρονο, ο Οκάρο Ουάιτ "έλαμπε" δια της απουσίας του για τον Άρη. Η κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο μισό του τέταρτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν τους "κίτρινους" στα αποδυτήρια με το -10 (19-29) να τους βαραίνει. Μόλις όμως, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στο παρκέ κι ο Άρης ξαναμπήκε στο παιχνίδι, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δήλωσε "παρών" με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο β' μισό, συνεισέφερε τα μέγιστα στην ανατροπή . Μέσα σε όλα, έκανε νταμπλ νταμπλ (10 πόντοι, 14 ριμπάουντ) βάζοντας δύο πολύ μεγάλα σουτ στο 1'53'' και στα 47'' για το τέλος. Φυσικά δεν παρέλειψε να προσφέρει θέαμα. Αρχικά "σβήνοντας τα φώτα" στον Νικ Καλάθη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην έναρξη της τέταρτης περιόδου κάρφωσε μπροστά από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, βάζοντάς τον... στο πόστερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Η τάπα στον Καλάθη

Το κάρφωμα στον Ραντούλιτσα

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ