ΑΡΗΣ

Νέα παράταση με Αγγέλου

Νέα παράταση με Αγγέλου
INTIME SPORTS

Το τέλος της εβδομάδας δεν συνοδεύτηκε με ξεκαθάρισμα του τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη αλλά με νέα παράταση.

Σε αντίθεση με τα μέσα της περασμένης εβδομάδας ούτε το τέλος αυτής δεν συνοδεύτηκε με απάντηση του Βαγγέλη Αγγέλου στην πρόταση της ΚΑΕ Άρης για την παραμονής του.

Αυτό προέκυψε μετά και την σημερινή συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, με τον Έλληνα τεχνικό χωρίς να δίνεται συγκεκριμένο χρονικό όριο ξεκαθαρίσματος.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι στην ΚΑΕ Άρης δείχνουνε να έχουνε ρίξει το βάρος τους στην υπαγωγή στο άρθρο 99 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα θέλανε να είχανε κλείσει και το θέμα της παραμονής του Αγγέλου.

Μία εξέλιξη πάντως που φαίνεται να είναι υπέρ και του Χαλκιδιώτη τεχνικού που εξ αρχής, και παρά την μείωση της τάξης του 30% που φέρεται να προχώρησε στην αρχική του αντιπρόταση, ήθελε να μην πιεστεί από πλευράς χρόνου.

Σύμφωνα εξάλλου με ότι προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης η ΚΑΕ Άρης φέρεται να αναζητεί ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τα επόμενα 4-5 χρόνια ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Ένα ποσό που είναι επόμενο ότι θα παίξει σε σημαντικό βαθμό τον ρόλο του στην διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκτός από τον Αγγέλου, που φέρεται να βρίσκεται μεταξύ άλλων στο στόχαστρο και της βουλγάρικης Ακαντέμικ, στα υπόψη υπάρχει πάντα και ο Δημήτρης Πρίφτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ