ΑΡΗΣ

Μόνη εκκρεμότητα του Άρη, ο Μάιλς

Μόνη εκκρεμότητα του Άρη, ο Μάιλς
Μάιλς

Ο Άρης τακτοποιεί ένα ένα τα θέματα του και πλέον του απομένει να βρει τη χρυσή τομή και με τον Άαρον Μάιλς.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον συμφώνησε επί συμβιβασμού που είχε να προτείνει ο Άρης και αφορούσε τα χρήματα που η ΚΑΕ χρωστούσε στον Αμερικανό, ενώ είχαν προηγηθεί οι συμφωνίες με τους Γάιο Σκορδίλη και Άντριου Μπετς, μαζί και με τον εκπρόσωπο του τελευταίου (Μπίλι Ντάφι).

Μία εξέλιξη που είχε να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό μετά την είσοδο στα κοινά του Νίκου Γκάλη και της γενικότερης δραστηριοποίησής του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το τελευταίο διήμερο υπήρξε ένας σημαντικός αριθμός διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφού έδωσε τις απαραίτητες προκαταβολές προχώρησε και με τους τρεις σε διακανονισμούς και ενημέρωσε άμεσα την FIBA.

Πλέον εκκρεμoύν οι υποθέσεις των Αμερικανών Άαρον Μάιλς και Μπράιαντ Ντάνστον αν και για τον δεύτερο φαίνεται ξεκάθαρα πως το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι με κινήσεις των κ.κ. Πλιάκη και Γαλιλαία.

Η επίτευξη της άρσης της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA είναι σίγουρο ότι θα επιτρέψει την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να προχωρήσει σε περισσότερες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της. Ακόμη και Ελλήνων παικτών που στο διάστημα αυτό είχανε αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Μετά από την επίτευξη της άρσης της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA είναι σίγουρο ότι το βάρος θα πέσει και στο θέμα του προπονητή και με την συμφωνία μαζί του. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως το βάρος έχει πέσει στον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά στο βάθος υπάρχει πάντα ο Δημήτρης Πρίφτης.

Στην διάρκεια της εβδομάδας είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπό του Τάσο Δελημπαλταδάκη που συνδυάστηκε με εκδήλωση ενδιαφέροντος και των δεδομένων που υπάρχουνε. Ο «Δράκος» ενημερώθηκε με την σειρά του και πλέον απομένει η απάντησή του. Αν αυτή είναι αρνητική είναι δεδομένο ότι το βάρος θα πέσει στον Πρίφτη που την περίοδο αυτή το βάρος του κινείται σε ρυθμούς Εθνικής ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ