ΑΡΗΣ

Μητρούδης: "Προστασία στο όνομα του Γκάλη"

Μητρούδης: "Προστασία στο όνομα του Γκάλη"

Ο Θεόφιλος Μητρούδης, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης πριν από χρόνια, μίλησε για την εκδήλωση προς τιμήν του Γκάλη, είπε πως δεν θα παραστεί και ζήτησε από τους διοργανωτές να ξεκαθαρίσουν που θα πάνε τα έσοδα από την εκδήλωση

Ο παλιός πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Αθλητικού Metropolis και μίλησε για το παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, στο οποίο δε θα παρευρεθεί, όπως ενημέρωσε.

Μάλιστα, άφησε και κάποιες αιχμές για τα έσοδα της εκδήλωσης, τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχει προστασία στο όνομα του Νίκου Γκάλη και να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

"Δε θα είμαι στο παιχνίδι προς τιμήν του Γκάλη, δεν με κάλεσαν επίσημα αλλά και να με καλούσαν έπρεπε να διαπιστώσω κάποια πράγματα πρώτα. Ανεπίσημα με κάλεσαν, αλλά από ένα τηλεφώνημα. Δεν καλείται έτσι ένας πρόεδρος. Θα έπρεπε να προσέχω τα λόγια μου πριν πάω", σχολίασε ο Θεόφιλος Μητρούδης και συνέχισε:

"Το παιχνίδι είναι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη; Τα έσοδα που πάνε; Γιατί αν το παιχνίδι γίνεται προς τιμήν του Γκάλη και τα έσοδα πάνε κάπου, εγώ δεν έχω αντίρρηση. Αν όμως εξυπηρετούνται συμφέροντα, αυτό δε μου αρέσει. Θέλω να υπάρχει προστασία στο όνομα του Νίκου Γκάλη.

Όταν υπάρχουν στη μέση σπόνσορες, συναλλαγές και διάφορα τέτοια πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι αθλητές πρέπει να έρθουν αφιλοκερδώς και να πληρωθούν μόνο τα έξοδά τους. Μακάρι να τιμάται ο Γκάλης μέχρι να πεθάνουμε όλοι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ