ΑΡΗΣ

Sold out για τον Γκάλη

Sold out για τον Γκάλη

Η αγάπη του κόσμου του Άρη στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη αποδείχθηκε στην πράξη καθώς σε 16 ώρες εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό της 7ης Μαΐου προς τιμή του.

Μόλις 16 ώρες χρειάστηκαν για να γίνουνε καπνός τα εισιτήρια που είχανε τυπωθεί για το φιλικό της 7ης Μαΐου προς τιμή του Νίκου Γκάλη.

Σε ένα στοιχείο που από μόνο του φανερώνει την αγάπη του κόσμου του Άρη στο πρόσωπό του για να τον ξαναδεί και πάλι από κοντά.

Συγκεκριμένα χρειάστηκαν πέντε ώρες το Σάββατο, οχτώ ώρες χθες Δευτέρα και τρεις ώρες σήμερα Τρίτη από το πρωί, συνολικά 16 ώρες, ώστε τα εισιτήρια που είχανε τυπωθεί να γίνουνε «καπνός».

Να υπάρξει δηλαδή το λεγόμενο sold out με την απάντηση που δινόταν από το τηλέφωνο των γραφείων της ΚΑΕ Άρης από το πρωί να ήταν συνεχώς η ίδια. «Λυπούμαστε αλλά τα εισιτήρια τελειώσανε».

Για τον λόγο αυτό και η ΚΑΕ Άρης προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση που ανέφερε: «Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια της τιμητικής εκδήλωσης του Νίκου Γκάλη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο εξαντλήθηκαν.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και θα γεμίσουν το γήπεδο, προκειμένου να τιμήσουν τον μεγάλο Έλληνα αθλητή, Νίκο Γκάλη».

Sold out για τον Γκάλη
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ