ΑΡΗΣ

Μέχρι το 2014 ο Αλεξανδρής στον Άρη

Μέχρι το 2014 ο Αλεξανδρής στον Άρη

Προπονητής του Άρη για δύο ακόμα χρόνια, θα συνεχίσει να είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, θα συνεχίσει το έργο του στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημοποίησε την επέκταση της συμφωνίας της με τον Έλληνα τεχνικό για δύο ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την παραμονή του Αλεξανδρή στον πάγκο της μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ανέφερε: "Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, όπως προανήγγειλε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον συνεργάτη του, Σωτήρη Μανωλόπουλο. Η διάρκεια της συνεργασίας συμφωνήθηκε να είναι διετής".

Η ανακοίνωση της παραμονής του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Άρης μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ήρθε λίγο μετά το τέλος της σημερινής συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

Μία συνάντηση που ήταν συνέχεια και ολοκλήρωση της χθεσινής που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπου είχε διαφανεί πως θα υπήρχε η σημερινή εξέλιξη. Της επισημοποίησης της επέκτασης ουσιαστικά του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλεξανδρής το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης που έληγε δηλαδή το επόμενο του 2013. Από την πρώτη όμως συνάντηση που είχε με τον Αρβανίτη στα τέλη Ιουνίου με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης είχε θέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο υπογραφής νέου διετούς διάρκειας συμβόλαίου.

Όπως και συμφωνήθηκε σήμερα στην τελική τους συνάντηση με τον «τίγρη» να το επανέλαβε στην χθεσινή όπως και το γεγονός της παραμονής του Σωτήρη Μανωλόπουλου ως άμεσου συνεργάτη του. Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν κάτι ανάλογο συμβεί και με τον Θωμά Κωστόπουλο, ώστε να παραμείνει ίδιο όλο το τιμ της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Σημείο κλειδί στην συμφωνία της παραμονής του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη ήταν εκτός η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών όπως διαφάνηκε και στην διάθεση που δείξανε στην εύρεση της χρυσής τομής στο οικονομικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ