ΑΡΗΣ

Μετά το μνημόνιο και το μάνατζμεντ

Μετά το μνημόνιο και το μάνατζμεντ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συμφωνία του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ Άρης καθώς μετά το μνημόνιο που είχε υπογραφεί μαζί του του ανατέθηκε επίσημα το μάνατζμεντ της ομάδας.

Η συμφωνία του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ Άρης βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς μετά το μνημόνιο που είχε υπογραφεί μαζί του του ανατέθηκε επίσημα το μάνατζμεντ της ομάδας.

Κάτι που φανερώνει ότι απομένουνε λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα διευθετηθούνε στα επόμενα 24ωρα.

Σημαντικό βήμα έγινε χθες στις συζητήσεις που διήρκεσαν σχεδόν δέκα ώρες στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο με την πλευρά του επενδυτή με την επισημοποίηση της ανάθεσης του μάνατζμεντ.

Υπενθυμίζεται πως με το μνημόνιο που είχε υπογραφεί αφορά την ανάληψη των χρεών και την απόκτηση του 30% των μετοχών με τις 400.000 ευρώ που έστειλε έχοντας το δικαίωμα να μεγαλώσει αυτό το ποσοστό, βάσει των χρημάτων που θα βάλει.

Για να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένεται να εκταμιευθούν από τον επενδυτή τα χρήματα - ακόμη και σήμερα - που απαιτούνται για κάποιες υποχρεώσεις της ομάδας. Όπως για μία δόση για το άρθρο 99, η οποία αφορά το Δημόσιο και το ΙΚΑ, αλλά και τρέχουσες υποχρεώσεις.

Επίσης απομένει η ΚΑΕ Άρης να του μεταβιβάσει το ποσοστό των μετοχών που δικαιούται, βάσει των χρημάτων που έβαλε.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά, το οποίο είναι και το αναμενόμενο ο εν λόγω επιχειρηματίας αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη "Nick Galis Hall" και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να παραθέσει και μία συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ