ΑΡΗΣ

Με Αθηναίου η "πρώτη" του Άρη

Με Αθηναίου η "πρώτη" του Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Γιάννη Αθηναίου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (21/8) την προετοιμασία του ο Άρης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα τσεκάρει δύο ξένους παίκτες.

Μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, αλλά ο Γιάννης Αθηναίου θα δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση των "κιτρίνων". Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη πιάνει δουλειά στο Nick Galis Hall τη Δευτέρα (21/8, 19:00), με τον διεθνή γκαρντ να συμμετέχει κανονικά, συνεχίζοντας παράλληλα τις συζητήσεις για να προκύψει συμφωνία και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη -μετά από μία τριετία στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Πέραν του 29χρονου γκαρντ, στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται κι ο Χένρι Φρεντς (23, 1μ91), ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον προπονητή του Άρη και κατόπιν θα αποφασιστεί αν θα υπογράψει συμβόλαιο. Πρόκειται για απόφοιτο του Trinity, ο οποίος είχε 8.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 2.9 κατά μέσο όρο την περσινή αγωνιστική περίοδο, ως τελειόφοιτος στους "Trojans". Θυμίζουμε πως με ανάλογη συνθήκη θα συμμετάσχει στην προετοιμασία των "κιτρίνων" τον επόμενο μήνα, κι ο Ντιμίτρις Μόραντ.

Σε ό,τι αφορά στους Κάιλ Ουίβερ και Μπρεντ Πέτγουεϊ που έχουν ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Άρης, η άφιξή τους αναμένεται για την ερχόμενη εβδομάδα, δίχως να υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση είτε για την ημέρα είτε για την ώρα αυτής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ