ΑΡΗΣ

Κλήση σε απολογία για Τζέιμς

Κλήση σε απολογία για Τζέιμς

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την κλήση σε απολογία του Ντόμινικ Τζέιμς για τον λόγο ότι το πρωί δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο Ντόνετσκ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κάλεσε εντός 24 ωρών τον Ντομινίκ Τζέιμς σε απολογία για την απόφασή του να μην ακολουθήσει το πρωί την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στο Ντόνετσκ.

Το ερώτημα είναι αν ο Αμερικανός γκαρντ θα παρουσιαστεί σήμερα για να απολογηθεί ή αύριο το πρωί δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, βρίσκεται στην Αθήνα για το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

"Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Ντομινίκ Τζέιμς παραβιάζοντας το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, δεν παρουσιάστηκε σήμερα (23/01) το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για την προγραμματισμένη αναχώρηση των «κίτρινων» στο Ντόνετσκ, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Last 16 στο Eurocup.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε με εξώδικο τον παίκτη σε απολογία στα γραφεία της εντός 24 ωρών, ώστε ο τελευταίος να συνεχίσει την τήρηση του εν ισχύ συμβολαίου τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να παραχωρήσει στον συγκεκριμένο αθλητή την κάρτα ελευθέρας (letter of clearance), ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Στις τάξεις του Άρη επιθυμούν τη διατήρησή του Τζέιμς στο ρόστερ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου χωρίς να αποκλείεται ενδεχόμενη αποδέσμευσή του στην περίπτωση που ο Αμερικανός γκαρντ φέρει πρόταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ